Seminarium 3 februari – Varför är det hälsosamt att äta sill?

Seminarium 3 februari - Varför är det hälsosamt att äta sill? Marina livsmedel är ett av kunskapsområdena inom Maritima Klustret i Västsverige. Varje år arrangerar vi ett par temadagar och den 3 februari är det dags igen. Denna dag sätter vi sillen i fokus.

Temadagen är öppen för alla men riktar sig främst till matproducenter eller till dig som arbetar med kostrådgivning. Hur kan vi höja värdet på våra marina råvaror genom att dra nytta av kunskapen kring hälsoeffekter?Vad kan man skriva på förpackningen? Detta är några av de frågor som kommer att diskuteras.

Temadagen är kostnadsfri. Begränsat antal platser. Anmäl dig med namn, organisation och telefonnummer till livsmedel@maritimaklustret.se senast den 31 januari, 2017. Vi återkommer med information om lokal. Seminariet kommer att hållas i Göteborg.

Preliminärt program>>

Publicerad i Blå tillväxt, Marin bioteknik, Marina livsmedel, Seminarium

Nätverka på Linkedin

Gå med i gruppen på Linkedin för Maritima klustret i Västsverige. Nätverka och diskutera med andra inom den maritima sektorn.

Prenumerera

Prenumerera på nyhetsbrev från maritima klustret.
Namn

E-post

Lämna följande fält tomt