Välkommen till konferens med Maritima klustret i Västsverige – 7 november

Foto: Lindholmen Science Park

Foto: Lindholmen Science Park

Datum: 7 november, 2017
Tid: 09.30 – 16.00
Plats: Lindholmen Conference Centre,
Lindholmspiren 3-5, Göteborg

Innovation för hållbar maritim näring

Tänker du någonsin på FN:s hållbarhetsmål i ditt dagliga arbete? På Maritima klustrets årskonferens 2017 kan du utveckla ditt nätverk, hitta nya affärskontakter och samtidigt lära dig hur FNs hållbarhetsmål är relevanta för dig som arbetar med maritima frågor. Kan FN:s hållbarhetsmål rentav vara ett försäljningsargument?

En gång om året samlar vi den maritima sektorn i Västsverige för en dag med inspirationsseminarium, presentationer av innovativa projekt, forskningsresultat och mingel. Konferensen vänder sig till dig som arbetar, bor eller studerar i Västsverige med intresse för utvecklingen av ett friskt hav och ett starkt maritimt näringsliv.

Inspirationstalare

Alan AtKisson, VD för AtKisson AB har arbetat i framkant av hållbarhetsfrågor sedan 1988 och inspirerar individer, samhällen, företag och regeringar. Han skriver böcker och artiklar, utvecklar strategier, skapar planeringsmetoder, utbildar och skriver musik.

År 2013 välkomnades Alan i The Sustainability Hall of Fame av ”International Society of Sustainability Professionals” som ett erkännande för sitt banbrytande arbete att skapa yrket hållbarhetskonsult, och för den inspiration han har gett till hundratals andra i liknande yrken runt om i världen. I maj 2017 var Alan en av inspirationstalarna på European Maritime Day.

Mer från programmet
• En svensk maritim strategi – för människor, jobb och miljö. Mattias Rust, Näringsdepartementet
• Från idé till affär – Pitchar från innovationsstödssystemet. Moderator Lillemor Lindberg, Innovatum
• Presentation av innovativa projekt och idéer i montrar

ANMÄL DIG HÄR >>

Innovativa projekt eller nytt forskningsresultat?

Är du företagare, forskare eller arbetar inom offentlig sektor och har ett innovativt projekt eller idé som kopplar till hav och kustnära miljö? Då finns det möjlighet att visa upp sig på årets konferens. Presentationerna sker vid montrar där varje verksamhet presenterar sig fyra gånger under en timme. Missa inte chansen att visa upp din verksamhet för forskare, entreprenörer, representanter från näringsliv och myndigheter.

Anmäl ditt intresse redan idag. Maritima klustret i Västsverige kommer att gör ett urval av de sökande och återkopplar tillbaka senast den 16 oktober. Att presentera sitt projekt är kostnadsfritt. Vi vill ha din intresseanmälan senast den 6 oktober.

INTRESSEANMÄLAN >>

Publicerad i Uncategorized

Nätverka på Linkedin

Gå med i gruppen på Linkedin för Maritima klustret i Västsverige. Nätverka och diskutera med andra inom den maritima sektorn.

Prenumerera

Prenumerera på nyhetsbrev från maritima klustret.
Namn

E-post

Lämna följande fält tomt