Konferens om maritim turism, 25 juni i Göteborg

Maritim Futurism, juni 2015

Sverige har Europas längsta kust och därmed unika förutsättningar för en blå och stark turistnäring. För att nå dess fulla potential krävs dock ett anpassat regelverk, arenor för innovationer, entreprenörskap och en levande havsmiljö.

På konferensen Maritim fuTurism 2015 lyfter ledande experter och företrädare från offentlig förvaltning och myndigheter områdets utmaningar, möjligheter och hur vi kan skapa förutsättningar för att tillvarata besöksnäringen på ett optimalt och hållbart sätt.

Konferensen vänder sig till maritima forskare, företagare, entreprenörer, kommuner och myndigheter som arbetar med maritim turism i Sverige och programmet är uppdelat i fyra sessioner. De första två sessionerna handlar om värdet av maritim turism och ett rent hav, hur vi kan nå besöksnäringens fulla potential och hantera framtida utmaningar på ett innovativt sätt.

Eftermiddagens två sessioner bjuder på en internationell utblick genom att världsledande experter medverkar i en avslutande paneldiskussion om den framtida maritima besöksnäringen.

Konferensen avslutas med ett mingel på Volvo Ocean Race, Race Village, i Frihamnen i Göteborg.

Mer information och anmälningsmöjligheter på: www.vgregion.se/maritimfuturism

 

Publicerad i Blå tillväxt, Marin turism Taggar:

Nätverka på Linkedin

Gå med i gruppen på Linkedin för Maritima klustret i Västsverige. Nätverka och diskutera med andra inom den maritima sektorn.

Prenumerera

Prenumerera på nyhetsbrev från maritima klustret.
Namn

E-post

Lämna följande fält tomt