Gränsöverskridande möjligheter för verksamheter i Västra Götaland – en praktisk guide till Interreg

Välkomna till informationsseminarium

När: onsdag 5 april 2017, kl. 10-16 (registrering och kaffe från 9.00)
Var: Radisson Blue Scandinavia, Södra Hamngatan 59, Göteborg

Välkommen på informationsseminarium för att lära dig mer om gränsöverskridande samarbete. Du får veta mer om hur du kan använda EU-finansiering inom tillväxt och sysselsättning för att utveckla din verksamhet i samarbete med nordiska och europeiska aktörer.

Lyssna på verksamheter som redan tagit chansen att samarbeta i ett gränsregionalt sammanhang med hjälp av EU:s olika Interregprogram.

Västra Götaland är inne i en positiv fas med hög sysselsättning och god tillväxt. För att fortsätta växa behöver vi fler mötesplatser och generera fler idéer som kan bemöta de utmaningar vi ställs inför. Genom samarbete får vi nya influenser som ger energi och kraft för tillväxt. Många verksamheter i vårt närområde funderar på samma frågeställningar och tillsammans kan vi skapa nya bättre lösningar.

Kom och träffa andra intressenter, ställ frågor och lyssna på de olika möjligheter programmen ger inom innovation/kommersialisering, miljö/energi, transport/logistik samt sysselsättning. Ta gärna med konkreta projektförslag eller funderingar då det även finns möjlighet till separat rådgivning från närvarande programrepresentanter.

OBS. Det finns ett begränsat antal platser. Sista anmälningsdag är 24/3.

Anmäl dig här>>

Vid frågor om evenemanget kontakta:
Andreas Catoni, andreas.catoni@vgregion.se, 0769-40 25 64
Hans-Åke Persson, hans-ake.persson@vgregion.se, 0705-28 18 93

Publicerad i Blå tillväxt, Havsförvaltning, Marin bioteknik, Marin energi, Marin turism, Marina livsmedel, Maritima operationer, Seminarium, Uncategorized

Nätverka på Linkedin

Gå med i gruppen på Linkedin för Maritima klustret i Västsverige. Nätverka och diskutera med andra inom den maritima sektorn.

Prenumerera

Prenumerera på nyhetsbrev från maritima klustret.
Namn

E-post

Lämna följande fält tomt